Фабрика “Дъга”

Имам особен афинитет към закуските. Свързвам ги със семейство, загриженост, любов, уют. Да приготвя закуска за някого, е да покажа, че ме е грижа за този човек.

У дома съботно-неделния ритуал на закуската е традиция. Да я направя красива и богата, да сложа масата и да извадя най-хубавите ни чинии, да споделим любовта един към друг чрез храната. Палачинки, пържени филийки, английска закуска, омлети, яйца на очи, бекон, принцеси, прясно изстискан портокалов сок, кафе… ммм..

Всичко това мога да открия във Фабрика “Дъга”, място за закуска с повече от богато меню, където можем да се насладим на невероятно вкусни изкушения в сутрините когато или не ни се готви, или просто искаме да излезем и да се насладим на нещо хем домашно, хем различно. Мъничко помещения с 6-7 високи маси намиращо се на ул. Веслец 10, това е мястото където споделяме маса с непознати и намираме нещо общо по между си, където хората с които току що сме се запознали позволяват да направя бързи снимки на храната им преди да я нападнат 🙂

Където кафето е страхотно, храната е домашна, а хората са топли, като лятна неделна сутрин.

Посетете го и се насладете.

P.S. На снимките: Пържени филийки (с яйце и бекон), домашна закуска, козуначени мекици, омлет 🙂

-К.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s